- Barn & Ungdom -

Här kommer vi att presentera pjäser som vår Barn & Ungdoms verksamhet satt upp.

En Julsaga 2011

Om Barn & Ungdoms verksamheten.

Bara Scengångare har alltid haft barn och ungdom med i sina produktioner på ett eller annat sätt. Detta bl a i samarbete med musikskolan i kommunen. Vi såg att suget bland barn och unga var mycket stort. Dock var det inte alltid så många som skulle vilja som kunde vara med. Därför föddes idén till att ha en ren barn och ungdomsverksamhet parallellt med föreningens övriga verksamhet.

Med start 2001 var vi igång med teaterskolor för unga. Det blev snabbt populärt och vi fyllde på med mer barn och startade fler grupper. Med ungdomarna tänjde vi på gränserna och dom fick spela längre och svårare pjäser. Vi öppnade för allmänheten som gärna betalande för att se en pjäs med bra budskap.

Vi vill gärna fortsätta med barn och ungdomsverksamhet för vi vet hur nyttigt det är att få lära sig att stå inför publik. Att lära sig använda rösten, kroppen och mimiken har man nytta och glädje av i hela livet. Vi vill gärna att denna fina verksamhet skall leva vidare och efterlyser ledare som vill hålla i en barn eller ungdomsgrupp. Intresserad?

Scen ur

Calle Botanicus

Ur arkivet..

Stacks Image 6205
Stacks Image 6207
Stacks Image p16723_n16469
En Julsaga
STÖDMEDLEM
Det är möjligt att bli stödmedlem i Bara Scengångare och på det viset bidra till att vi kan utveckla vår barn och ungdomsverksamhet och hålla fortsatt hög kvalité på våra föreställningar.
Stacks Image p16723_n16496
En Julsaga 2011
SCENGÅNGARNA
Bara Scengångare är en ideell teaterförening med lång och fantastisk historia. Föreningen bildades 1990 och I år 2015 har vi 25 års jubileum! Vill ni vara med och spela teater så kan ni anmäla er till vår verksamhet här.
Stacks Image p16723_n16507
Röda Borgen
SOCIALT
Följ oss i sociala medier och dela information om våra förestälningar. Vi finns på Facebook, Twitter, Instagram och Flickr.