- Bara Scengångares historia -

Bara Scengångare är en teaterförening som stöds av svedala kommun och strudiefrämjandet i Trelleborg. Proffessionella skådespelare, musiker och regisörer har genom åren knutits till föreningen för att tillsammans med amatörer i olika åldrar söka levandgöra bland annat traktens historia.
Teaterföreningen bildades 1990 och har genom åren satt upp många pjäser i olika gengrer. Från historiska pjäser om Torup, ungdomspjäser till kommedier.

Scen ur

Sagan Om den Röda Borgen

Gilla Bara Scengångare på Facebook
Och få information om bland annat nya föreställningar, biljettsläpp mm. Glöm inte att trycka på ”Gilla” knappen inne på Bara Scengångares Facebooksida.
Stacks Image p16741_n16469
En Julsaga
STÖDMEDLEM
Det är möjligt att bli stödmedlem i Bara Scengångare och på det viset bidra till att vi kan utveckla vår barn och ungdomsverksamhet och hålla fortsatt hög kvalité på våra föreställningar.
Stacks Image p16741_n16496
En Julsaga 2011
SCENGÅNGARNA
Bara Scengångare är en ideell teaterförening med lång och fantastisk historia. Föreningen bildades 1990 och I år 2015 har vi 25 års jubileum! Vill ni vara med och spela teater så kan ni anmäla er till vår verksamhet här.
Stacks Image p16741_n16507
Röda Borgen
SOCIALT
Följ oss i sociala medier och dela information om våra förestälningar. Vi finns på Facebook, Twitter, Instagram och Flickr.