• Stacks Image 3383
  • Stacks Image 16653
  • Stacks Image 16656
  • Stacks Image 16659
  • Stacks Image 16665
  • Stacks Image 16668
  • Stacks Image 16671
  • Stacks Image 16674

Nyheter

SPÖKVANDRING PÅ TORUP

3 - 12 november 2017

När novembermörkret sänker sig över Torup väntar alla spännande historier och människor otåligt på att träda fram ur skuggorna... en del gamla, en del nya... vår historia tar aldrig slut och överraskar oss ständigt.. så tag mod till er och kom! Man vet aldrig vad som väntar där ute i mörkret.

Många är de personer på Torup som genom seklerna har upplevt fenomen där de inte kunnat lita på sina sinnen. Somt av det som presenteras i vår Spökvandring är historia, somt är sägner. Åter igen är det dags för de efterfrågade Spökvandringarna kring Torupsborgens murar.

Efter denna spökupplevelse, hälsas du välkommen tillbaka till ljuset! I det varma, inbjudande Slottscaféet får du en välförtjänst kopp varm choklad (ingår i biljettpriset). Det finns även tilltugg att köpa, och varför inte prova en specialkomponerad Spökbakelse!

Denna föreställning är inte lämplig för små barn, och de lite större barnen bör komma i vuxet sällskap. Vi vill poängtera att vissa moment kan verka skrämmande.
Då vandringen sker utomhus är det kläder efter väder som gäller.
Samling senast 20 minuter före föreställning i Expo Torup, Malmös utställningslokal i Stallarna. Varje föreställning varar ca 1 timme

Arrangemanget är ett samarbete mellan In-Sight, Perplex produktion, Bara Scengångare, Malmöhusgardet, Malmö Stad, Svedala Kommun, Studiefrämjandet och Torups Slottscafé.
Biljetter och info: www. kulturcentralen.nu Biljettpris: 185 kr, (obs endast förköp), Samling senast 20 min före föreställning i EXPO TORUP, Malmös utställningslokal i Stallarna, Bokskogen. Föreställningen ej lämplig för små barn.

FÖRESTÄLLNINGAR:

Stacks Image 725619
Stacks Image 725621

Gilla Bara Scengångare på Facebook!

Och få information om bland annat nya föreställningar, biljettsläpp mm. Glöm inte att trycka på ”Gilla” knappen inne på Bara Scengångares Facebooksida.
Stacks Image p16676_n16469
En Julsaga
STÖDMEDLEM
Det är möjligt att bli stödmedlem i Bara Scengångare och på det viset bidra till att vi kan utveckla vår barn och ungdomsverksamhet och hålla fortsatt hög kvalité på våra föreställningar.
Stacks Image p16676_n16496
En Julsaga 2011
SCENGÅNGARNA
Bara Scengångare är en ideell teaterförening med lång och fantastisk historia. Föreningen bildades 1990 och I år 2015 har vi 25 års jubileum! Vill ni vara med och spela teater så kan ni anmäla er till vår verksamhet här.
Stacks Image p16676_n16507
Röda Borgen
SOCIALT
Följ oss i sociala medier och dela information om våra förestälningar. Vi finns på Facebook, Twitter, Instagram och Flickr.